Upit o smještaju

Seoska domaćinstva

|

Seoski turizam Masnec

Seoski turizam “MASNEC” nalazi se u Hrvatskom zagorju u neposrednoj blizini Desinića u mjestu po imenu Zagorska Sela. Želite li osjetiti svu mirnoću prirode, zelenilo prepuno ptica i drugih životinja, morate posjetiti ovo mjesto, jer samo tako ćete ispuniti dušu i vratiti se u stara vremena. Svoj boravak možete učiniti još ugodnijim i ispunjenijim sljedećim […]
|

Trsek (Desinić)

Na prekrasnom brežuljku između Velikog Tabora, Desinića i Vinagore smješteno je seosko domaćinstvo “TRSEK”. Miris livada, razigranost životinja, pogled na brežuljke zasađene vinogradima i stare klijeti učinit će Vaš boravak ugodnim, a djeci nesmetanu igru na prikladno uređenom igralištu seoskog ambijenta. U blizini se nalazi dvorac Miljana, svetište Vinagora te dvorac VELIKI TABOR, spomenik nulte […]
više...
|

Stara vodenica (Klanjec)

Seoski turizam Stara vodenica nalazi se na putu od grada Klanjca prema Zaprešiću. U starinskom, domaćem okruženju i sve što se u njoj nudi, podsjeća na nekadašnja starinska seoska gospodarstva. Posebnu toplinu i intimu prostoru daju otvoreno ognjište, starinska krušna peć i stara vodenica.
više...
|

Lojzekova hiža (Marija Bistrica)

Lojzekova hiža nalazi se nadomak Marije Bistrice.Lojzekova hiža je lijepo uređena kuća u tradicionalnom stilu s komforom koji je prilagođen za goste željne odmora u zdravoj i netaknutoj prirodi. Gost u Lojzekovu hižu dolazi ne samo zbog užitka i prisnog druženja,već osobito radi zdrave prirodnosti hrane pripravljene očaravajućim umijećem.
više...
|

Grešna Gorica (Desinić)

Taborgradska klet smještena na istoimenom brijegu nasuprot Velikog Tabora, dvorca iz XV. st. koja pruža gostu ugođaj pravog zagorskog ambijenta, gdje će mu se učiniti da je u samom srcu romantične, ali burne prošlosti Hrvatskog zagorja. U ugodnom ambijentu taborgradske kleti nudi se kulinarski užitak u biranim zagorskim specijalitetima.
više...

Servisne informacije

E-mail kontakt:

info@krapinsketoplice.com

Neobavezni upit za smještaj:

link
Klikni za veću sliku

Kategorie

Tel.: 0043 4240 8212